SOCIAL 27 octombrie 2011

Investiţii la Ambulanţă

de Monica Vrânceanu | 519 vizualizări

Au fost finalizate lucrările de reabilitare a sediilor de la Covasna şi Târgu Secuiesc.

Serviciul județean de Ambulanță Covasna semnează astăzi recepția pentru lucrările de reabilitare și refacere a sediilor de la Covasna și Târgu Secuiesc, unde Ministerul Sănătății a investit în acest an 50.000 și respectiv 80.000 de lei.

Directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță, Tiberiu Poștoacă, a declarat că Ministerul a alocat în acest an 800.000 de lei pentru lucrări de intervenție în reabilitarea și modernizarea sediilor și garajelor Ambulanței din județ. Astfel, pe lângă Covasna și Târgu-Secuiesc, au mai primit bani și Întorsura Buzăului - 20.000 de lei, Sfântu-Gheorghe - 120.000 de lei și Baraolt - 530.000 de lei.

Cele mai ample lucrări vizează sediul din Baraolt, unde vechea construcție nu avea nici măcar fundație, existând pericolul permanent de prăbușire. În aceste condiții, cu suma de 530.000 de lei se fac garajele necesare mașinilor de intervenție, urmând ca partea de construcții administrative să se realizeze în viitor, dintr-o nouă sumă pe care Ministerul o va direcționa în acest sens.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.