SOCIAL 9 ianuarie 2019

Încercare de furt, eșuată lamentabil la Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 4964 vizualizări

Doi bărbați din Sfântu Gheorghe au ajuns în arest

Doi bărbați au dat nas în nas cu polițiștii după o încercare de furt eșuată. Aceștia au fost depistați de polițiștii din Întorsura Buzăului marți, în jurul amiezii, iar pentru că prezentau un comportament nefiresc, unul dintre ei încercând să evite întâlnirea cu oamenii legii, au fost conduși la sediu pentru verificări.

Astfel, în urma primelor cercetări efectuate, a reieșit că cei doi bărbați din Sfântu Gheorghe intraseră în locuința unei femei cu intenția de a sustrage bunuri sau valori, însă pentru că au fost surprinși de persoana vătămată au fugit încercând să scape. Norocul lor însă s-a oprit la scurt timp, căci polițiștii aflați în zonă i-au prins.

Cei doi nu sunt la prima ispravă de acest fel, ei mai având condamnări anterioare pentru fapte de furt comise pe raza județului, dar și în afara țării. Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt, pentru a stabili întreaga activitate infracțională a făptuitorilor.

Sursa: IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.