SOCIAL 9 iunie 2011

Împreună pentru Diana! Piesă de teatru cu donaţii

de Monica Vrânceanu | 646 vizualizări

Povestea Dianei Borboly din Covasna, diagnosticată cu boala Crohn și prezentată în paginile ziarului nostru în urmă cu mai bine de un an, continuă să impresioneze și să-i impulsioneze pe cei cu suflete generoase, făcându-i să ia atitudine, în speranța de a o ajuta pe tânără.

Elevii clasei a IV-a A de la Școala Generală Varadi Jozsef au pus în scenă o variantă ultra- modernă a poveștii „Fata Babei și Fata Moșneagului” și vor să prezinte piesa în mod gratuit. Totuși, spectatorii cu dare de mână vor putea face donații odată cu vizionarea piesei, astfel încât banii să ajungă la Diana, printr-o colaborare a școlii cu Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni (MNCR).

O primă reprezentație a piesei va avea loc în Sala festivă a clădirii noi a Școlii Varadi Jozsef, astăzi, cu începere de la ora 10; spectacolul va dura 60 de minute.

Potrivit învățătoarei clasei, Violeta Buftea, piesa urmează a fi prezentată și în alte școli, tot în scop caritabil, iar primul pe listă este Colegiul Național Mihai Viteazul.

Banii adunați vor fi donați pentru cauza Dianei, care suferă de boala Crohn – o afecțiune gravă a stomacului – și care are nevoie de 100.000 de euro pentru un transplant cu celule stem.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.