SOCIAL 11 aprilie 2022

„Hai la Barcani” și în 2022: ediția din acest an va veni cu noutăți

de David Leonard Bularca | 1421 vizualizări

Ce spun organizatorii despre evenimentul de anul acesta

Asociația de Tineret „Împreună pentru Barcani” se află în toiul pregătirilor pentru a doua ediție a evenimentului „Hai la Barcani”. Anul acesta activitățile propuse de organizatori se vor desfășura pe parcursul a două zile, însă perioada exactă nu a fost încă stabilită. Sunt așteptate de două ori mai multe persoane față de câte au participat la eveniment în 2021. 

„Ediția «Hai la Barcani» de anul acesta este dedicată activităților sportive si recreative! Pe lângă activitățile derulate anul trecut, vrem să mai aducem un plus evenimentului cu câteva activități outdoor (n. red. în aer liber) care nu s-au mai organizat până acum în Barcani! Deși nu avem o dată stabilită pentru eveniment, știm că acesta se va desfășura timp de două zile! Ne dorim ca anul acesta numărul participanților să se dubleze, iar odată cu numărul participanților se va dubla și buna dispoziție”, a spus, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, președinta Asociației de Tineret „Împreună pentru Barcani”, Raluca-Maria Bularca. 

Prima ediție a evenimentului „Hai la Barcani” a fost organizată anul trecut, la finalul lunii august, cu sprijinul autorităților locale care și în acest an vor sprijini organizarea evenimentului.  

Atunci, oamenii au răspuns îndemnului organizatorilor, „Hai la Barcani”, chiar dacă nu într-un număr foarte mare. În zona Lughet a comunei au avut loc campionatele de cros și fotbal. Cei prezenți au putut să își cumpere de la tarabe băuturi răcoritoare, alcoolice și non-alcoolice și de mâncare. La lăsarea întunericului, după ce în timpul zilei pe lângă reprizele din campionatul de fotbal, au fost și câteva „reprize” de ploaie, a fost aprins și un foc de tabără. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.