SOCIAL 6 octombrie 2011

Director nou la Ambulanţa Covasna [VIDEO]

de Monica Vrânceanu | 873 vizualizări

Török Zsuzsanna a câştigat concursul pentru postul de manager.

Serviciul Ambulanței Covasna are un nou manager în urma concursului organizat în acest sens de către Ministerul Sănătății. Astfel, la concursul organizat pentru funcția de conducere a Serviciului de Ambulanță Covasna s-a prezentat o singură persoană – fostul manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU), Török Zsuzsanna.

La examenul organizat de către Minister, Török a obținut media 8,49 fiind declarată admisă pe postul pentru care a candidat singură.

Török Zsuzsanna nu a putut fi contactată pentru a prezenta proiectul său de management pentru Ambulanța Covasna. Prin urmare, Ambulanța Covasna are un nou conducător, în timp ce fostul director, Tiberiu Poștoacă, trece pe funcția de director medical.

Török fost înlocuită la conducerea SJU în toamna anului trecut, prin concurs, de către actualul director, Nagy András Robert. Schimbarea a survenit după ce, în urma unui raport realizat de Consiliul Județean (CJ) cu privire la starea Spitalului, a reieșit că aici existau diverse deficiențe, inclusiv de manageriat. În respectivul raport s-a arătat că Spitalul din Sfântu-Gheorghe are un real potențial în direcția dezvoltării şi competitivității, însă este foarte posibil să fi pierdut la capitolul imagine prin prisma schimbărilor dese de manageri, a unei conduceri defectuoase și a lucrărilor de consolidare din ultimii șase ani. Török Zsuzsanna fusese numită pe funcția de conducere a SJU în urmă cu aproximativ patru ani, beneficiind și atunci de susținerea UDMR.

Președintele CJ, Tamás Sándor, a declarat că prea multe comentarii nu se pot face pe marginea acestui subiect, Serviciul de Ambulanță fiind direct subordonat Ministerului Sănătății, iar Török Zsuzsanna fiind unicul candidat pentru funcția de manager. Pe de altă parte, Tamás a arătat că nu vede nicio contradicție între faptul că Török a fost criticată pentru managementul de la SJU și faptul că acum va deține o nouă funcție de conducere, de această dată la Ambulanță.

”Ca președinte al CJ, sigur că mă interesează bunul mers al Ambulanței. Îmi doresc ca pe viitor acest Serviciu să colaboreze mult mai fructuos și mai dinamic cu spitalele din județ”, a spus Tamás Sándor legat de acest subiect.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.