SOCIAL 27 mai 2013

Conducerea de la Hotel Montana neagă acuzațiile aduse de liderul Sanitas

de Monica Vrânceanu | 677 vizualizări

După ce preşedintele Sanitas Covasna a acuzat conducerea Sind Tour Trading  de la Hotelul Montana din Covasna – și mai exact pe directorul general Joos Attila, de „tupeu și agresiune” împotriva liderului de sindicat Vasile Neagovici, a venit rândul lui Joos să explice ce anume s-a întâmplat. 

Directorul general al Sind Tour Trading, Joos Attila, susține că acuzațiile pe care Vasile Neagovici le-a adus societății care administrează Hotelul sunt nu doar nefondate ci și false, „având caracterul de a induce în eroare inclusiv reprezentanții media”.

Potrivit lui Joos Attila, la Hotel Montana a avut loc pe 24 mai Adunarea Generală a Salariaților pe sucursala Covasna, aici fiind convocați doar salariații societății.

„Dl. Vasile Neagovici nu are calitate de salariat al Sind Tour Trading, prin urmare accesul dumnealui nu a fost permis. Temele incluse pe ordinea de zi nu includeau aspecte legate de negocierea Contractului Colectiv de Muncă (CCM), ci probleme strict organizatorice”, arată directorul general Sind Tour Trading, Joos Attila.

Vasile Neagovici l-a acuzat pe Joos Attila că l-ar fi dat afară de la o întrunire în care se discuta CCM-ul zecilor de angajați de la Montana. În context, Neagovici a declarat că va solicita revocarea urgentă a lui Joos din funcția pe care o deține.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.