SOCIAL 7 februarie 2022

Concert și coborâre cu torțe pe pârtia de schi, sâmbătă, la Valea Mare

de David Leonard Bularca | 2395 vizualizări

Este pentru al doilea an la rând când se organizează evenimentul „Ceva de iarnă”

La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, 12 februarie, la Pârtia de schi Oprea, de la Valea Mare, va avea loc a doua ediție a evenimentului caritabil „Ceva de iarnă”. Startul se va da de la ora 16:00, cu diferite jocuri pe zăpadă pregătite de organizatori. La baza pârtiei, trupa Vibe va susține un concert, iar mai apoi DJ Muscalu va întreține atmosfera. Totul va lua sfârșit la ora 21:00, printr-o coborâre pe pârtie cu torțe și foc de artificii, ne-a spus Călin Strîmbeanu, membru al Asociației „Sport Natură Aventură” (#haiafară). 

„Activitatea principală va fi pe pârtie, aici vom avea diverse jocuri pe zăpadă, concursuri etc.. La baza pârtiei vom avea un concert ținut de trupa Vibe, după care responsabil cu muzica va fi DJ Muscalu. Vinul fiert și ceaiul este oferit de Asociația „Sport Natură Aventură”, cu ajutorul sponsorilor. Totodată, vom avea și tradiționala coborâre cu torțe în care vom integra și micii schiori care vor coborî cu baloane luminoase. După toate astea, vom aprinde artificiile”, a spus, pentru Observatorul de Covasna – CovasnaMedia.ro, Călin Strîmbeanu. 

Evenimentul este unul caritabil, iar banii astfel strânși vor merge în acest an către programele de schi ale Clubului Copiilor din Întorsura Buzăului. 

„Se va da startul la ora 16:00 și va ține până la ora 21:00. Evenimentul este unul caritabil, care anul trecut a reușit să adune aproape 9.000 de lei, bani cu care s-au cumpărat fanioane și alte echipamente pentru schi. Aceste fanioane sunt un plus în antrenamentul copiilor, lucru care s-a și văzut la concursul Gerar în care copii noștri au urcat pe podium”, a explicat membrul Asociației „Sport Natură Aventură”. 

Se dorește astfel achiziționarea unui cronometru cu fotocelulă, pentru mai multe tipuri de concursuri. 

„Vrem să luăm un cronometru cu fotocelulă. Cu acest device putem organiza diverse concursuri, schi, ciclism, triatlon etc! Având cronometru putem să facem concursurile oficiale la nivel național”, a detaliat Călin Strîmbeanu.

Organizatorii spun că îi așteaptă pe oameni afară, la un vin fiert și chiar la dans. 

„Desigur că totul a fost realizat în colaborare cu Clubul Copiilor Întorsura Buzăului. Anul ăsta avem așteptări mai mari, oameni mai mulți, distracție la maxim! Îi așteptăm cu drag pe toți cei dornici de socializare și de distracție la baza pârtiei, la un pahar de vin cald și de ce nu chiar și la dans”, a mai spus Călin Strîmbeanu. 

A fost creat și un eveniment pe Facebook, „Ceva de iarnă”, unde cei care plănuiesc să participe își pot anunța prezența.

Asociația „Sport Natură Aventură” a luat naștere în luna august a anului trecut. Însă până atunci au mai fost organizate diferite evenimente, printre care și prima ediție a „Ceva de iarnă”, sub denumirea „Hai afară!” (#haiafară). 

Sursa foto: organizatori

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.