SOCIAL 11 iulie 2012

CJ sprijină construirea de garaje SMURD la Târgu Secuiesc

de Székely Emőke | 591 vizualizări

Președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor, a participat ieri la prima ședință de lucru comună de după alegeri între CJ Covasna și Primăria Târgu Secuiesc. În urma discuțiilor purtate, Tamás Sándor a propus ca autoritatea judeţeană să sprijine construirea de garaje pentru autospecialele SMURD din Târgu Secuiesc, spunând că banii necesari sunt în contul Consiliului Județean, iar lucrările pot începe. De asemenea, CJ va dona 15.000 de metri pătrați de piatră cubică din care se pot reabilita în jur de 12-14 curți. Valoarea donației este de 40.000 de euro.

S-au purtat discuții și pe marginea unor teme sociale, dar s-a adus în discuție și faptul că Muzeul Breslelor ar trebui să intre în proprietatea orașului.

Președintele CJ Covasna, Tamás Sándor, a declarat că aceste ședințe comune vor continua pentru că administrația județeană și cea locală din Târgu Secuiesc au proiecte și planuri comune, pe care le pot realiza. Primarul din Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, a subliniat faptul că prin aceste vizite de lucru cei de la Consiliul Județean vor înțelege mai bine problemele cu care se confruntă comunitățile locale.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.