SOCIAL 24 aprilie 2018

Cetățenii, invitați la dezbaterea privind reabilitarea lacului de la Gară

de Iulia Drăghici - Taraș | 955 vizualizări

Evenimentul organizat de Primăria Sfântu Gheorghe are loc joi, 26 aprilie, de la ora 15:00 la Cinema Arta 

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe îi invită pe locuitorii orașului la un forum public joi, 26 aprilie de la ora 15.00 la Cinema Arta, în cadrul căruia participanții au posibilitatea să cunoască ideile care au fost depuse la concursul de idei de proiecte referitoare la reabilitarea lacului din cartierul Gării.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a lansat concursul de idei referitor la reabilitarea lacului din cartierul Gării la data de 13 martie, având scopul de a adune cât mai multe astfel de idei, chiar și desene realizate de mână cu privire la dezvoltarea pe termen lung al lacului din cartierul Gării.

După cum se știe din regulament, concursul se referă doar la idei, nu și la planuri profesionale. Candidații au trebuit să depună o descriere de max. 500 de cuvinte și un plan grafic în formatul unui afiș mărimea A1 până la data de 13 aprilie.

Până la termenul limită au fost depuse 13 proiecte și după verificarea conformității cu regulamentul de către Comisia de evaluare, fiecare proiect a trecut în faza a doua a evaluării. Astfel, pe data de 26 aprilie, joi, de la ora 15.00, fiecare candidat va avea posibilitatea de a-și prezenta ideea sa în fața publicului interesat și a membrilor Comisiei la Cinema Arta. 

Atragem atenția celor interesați că fiecare candidat va aveal alocat un interval de max. 8 minute pentru a-și prezenta ideile legate de lacul din cartierul Gării. La sfârșitul dezbaterii, proiectele prezentate vor putea fi votate de către participanți, prin vot secret. Voturile vor fi numărate de către membrii Comisiei la următoarea ședință, dar – conform regulamentului - Comisia de evaluare nu are niciun fel de obligație de a lua în considerare rezultatul votului în cadrul luării deciziei finale.

Niciun candidat care trecut de faza verificării conformității proiectului nu va exclus din competiție dacă nu participă la forumul public. Comisia asigură o evaluare cinstită și egală tuturor candidaților.

Având în vedere faptul că intervalul forumului public este max. 2 ore și jumătate, organizatorii îi roagă cu respect pe toți cei interesați să ajungă la locul prezentărilor cu câteva minute înainte începerii.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.