SOCIAL 22 octombrie 2018

Ce au în comun Sfântu Gheorghe, un politolog român și un dansator din Argentina

de Iulia Drăghici - Taraș | 740 vizualizări

ReCreAct, ediția a II-a promite un dialog dinamic și înflăcărat între public și scenă

Artista stabilită la Sfântu Gheorghe, Luiza Zan și colegii săi din Platforma RO100 revin în fața publicului covăsnean cu a doua ediție a proiectului politico-muzical „ReCreAct”. Invitații acțiunii sunt lectorul universitar Dr. Dan Lazea, de la Facultatea de Științe Politice București și José Almar, dansator, instructor de tango argentinian și muzician din Buenos Aires, Argentina. Evenimentul are loc marți, 23 octombrie, de la ora 19.00, la ceainăria Tein din Sfântu Gheorghe. Intrarea este liberă.

„Cei doi invitați vor încuraja un dialog dinamic și înflăcărat între public și scenă, într-un tango pe teme de interes civic.

Orice dezbatere e inutilă daca nu se vorbește aceeași limbă. Dezbaterile politice fac excepție doar atunci când cei care dezbat în ringul politicii fac politică în scop personal. A face politică e o luptă ce necesită un fundament ideologic și principial. Ca beneficiari ai politicii trebuie să putem identifica rapid acest fundament pentru a putea alege. Doar noi putem face din dezbaterea politică actuală una civilizată și profundă”, transmit organizatorii evenimentului.

Prima ediție ReCreAct a avut loc în 2 octombrie a.c.. Atunci, invitatul special al evenimentului a fost Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății și fondatorul MagiCAMP. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.