SOCIAL 22 mai 2017

Cățeii abandonați, răsfățați de 1 Iunie

de Iulia Drăghici - Taraș | 2074 vizualizări

Asociația pentru câini fără stăpân AMY se pregătește să vină în Parcul Central din Sfântu Gheorghe cu un eveniment special cu ocazia zilei de 1 Iunie. Voluntarii organizației vor oferi șansa tuturor locuitorilor, dar în special copiilor, de a vedea, plimba cu lesa sau de a mângâia câțiva pui de câine, aflați în grija Asociației după ce au fost găsiți abandonați.

„Este o activitate pe care o facem cam de patru ori pe an. Prin aceste ieșiri în parc încercăm atât să colectăm bani, mâncare, jucării pentru căței și altele, dar și să stabilim legături cu iubitorii de animale și să povestim cu ei. Cel mai mare scop este să le livrăm oamenilor informații utile și concrete despre îngrijirea și creșterea câinilor, atât a puilor, cât și a adulților, dar mai ales despre importanța sterilizării. Ținta noastră sunt îndeosebi tinerii, pentru că ei sunt cei care mai au o șansă să schimbe în viitor mentalitatea societății noastre”, a declarat pentru „Observatorul de Covasna”, președintele asociației AMY, Pora Kinga.

Evenimentul, denumit „Mângâieri și plimbărică”, este programat să aibă loc joia viitoare, pe 1 iunie, între orele 15:00 – 18:00.

Asociația AMY oferă și posibilitatea participării la eveniment în calitate de voluntar. Doritorii pot să contacteze Asociația printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook, Asociaţia pentru câini fără stăpân AMY, pentru a stabili detaliile în acest sens.

Teme articol: copii parc amy caini abandonati
Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.