SOCIAL 25 noiembrie 2022

„Casa celor trei copii săraci”, campanie umanitară pentru o familie din Sita Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1848 vizualizări

O campanie umanitară născută în jurul dorinței de a sprijini o mamă singură cu trei copii va fi lansată oficial duminică, la Sita Buzăului, în cadrul festivalului „ActorFest”, care are loc la Căminul Cultural din localitate.  (VIDEO AICI)

Scopul final al campaniei este achiziționarea unei locuințe, unde să poată trăi în condiții mai bune cei patru membri ai familiei, mama, Romelia Olaru, și cei trei copii ai săi. 

Pentru a îndeplini această dorință, este nevoie de suma de 30.000 de euro. Este vizată o locuință din satul Bobocea al comunei Sita Buzăului, care va putea fi cumpărată cu acești bani. 

În prezent, cei patru locuiesc cu chirie, într-o casă mică din Ciumernic. Doi dintre copii învață la Școala Gimnazială „Nicolae Russu”, iar cel mare este la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Întorsura Buzăului. 

Campania a fost inițiată de mai multe persoane dornice să sprijine familia Olaru și este susținută și de preotul Vasile Antonie Tămaș din Vâlcele, ne-a spus unul dintre coordonatori, Nicoleta Stoica. 

Vineri, va fi lansată și pagina de Facebook a campaniei „Casa celor trei copii săraci”, unde cei interesați vor putea fi ținuți la curent cu desfășurarea acțiunilor. 

Este important de știut că cei care vor să afle mai multe despre caz și să se implice o vor putea face și duminică, în cadrul festivalului „ActorFest”, care începe de la ora 12:00, la Căminul din Sita Buzăului. Aici se va prezenta în premieră campania „Casa celor trei copii săraci” și vor fi puse la dispoziție urne pentru strângerea de fonduri. 

Astfel, mai ales că accesul la eveniment este liber, cei care se vor putea bucura de nouă ore de spectacol de teatru vor avea ocazia și să facă o faptă bună.

Mai mult, persoanele interesate să ajute pot să facă donații în contul RO40RNCB0126009379250008 (deschis pe numele Stoica Maria și Olaru Romelia). 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.