SOCIAL 2 martie 2023

Caritas strânge donații pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria

de David Leonard Bularca | 584 vizualizări

Caritas a anunțat că strânge donații pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria. Oamenii vor putea dona pe 5 martie, în bisericile catolice, conform unui comunicat de presă. 

„În urma apelului Conferinței Episcopale din România (CER) și al Confederației Caritas România în toată țara, și Arhiepiscopia noastră organizează o colectă în biserici pentru a ajuta victimele cutremurului din Turcia și Siria. Colecta va avea loc în data de 5 martie, în Duminica a II-a a Postului Mare”, conform comunicatului de presă. 

Arhiepiscop Dr. Kovács Gergely îi invită pe credincioși să doneze. 

Ne putem exprima solidaritatea pentru victimele dramaticei catastrofe naturale prin rugăciunile noastre din perioada Postului Mare care tocmai a început, dar, în același timp, noi trebuie să îi ajutăm și cu donațiile noastre, în măsura în care este posibil”, a spus acesta, se arată în aceeași sursă.

Donații se pot face și pe site-ul Caritas, cu detalii AICI. Coordonatorii anunță că organizațiile locale și internaționale ale Caritas vor folosi donațiile pentru a ajuta populația din zonele afectate de cutremur. 

Sursa foto: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.