SOCIAL 31 august 2012

Bursa locurilor de muncă fără angajări pe loc

de Székely Emőke | 532 vizualizări

Nicio persoană nu a fost angajată pe loc la Bursa locurilor de muncă în industria textilă care a avut loc ieri la sediul AJOFM Covasna. La evenimentul organizat de Agenție Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna au participat reprezentanți ai fabricilor de textile Dreiconf, TTC și Textila Oltul, firme care au pus la bătaie un număr total de 44 de posturi. Deși interesul șomerilor a fost mare, la bursă venind aproape 150 de persoane în căutarea unui loc de muncă, doar opt dintre ei au fost chemați la probă de muncă.

Directorul AJOFM Covasna, Kelemen Tibor, a declarat că oamenii își doresc să muncească și nu a fost vina lor că nu s-au făcut angajări pe loc. Firmele au căutat în general croitorese, iar la bursă au venit și persoane calificate în această meserie, unii chiar cu experiență de câțiva ani buni în acest domeniu. El a mai spus că unul dintre motivele pentru care succesul așteptat al bursei s-a lăsat așteptat este faptul că de multe ori se întâmplă ca firmele să caute de fapt altceva decât ceea ce au anunțat.

AJOFM va organiza și alte burse de locuri de muncă, în opinia directorului Kelemen Tibor întâlnirea personală dintre angajator și potențialul angajat fiind importantă.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.