SOCIAL 19 noiembrie 2010

Au venit ajutoarele pentru casele avariate de inundaţii

de Monica Vrânceanu | 608 vizualizări
La Sfântu Gheorghe au ajuns ajutoarele destinate familiilor afectate de inundaţiile din această vară, de acestea urmând să beneficieze peste şaptezeci de familii, astfel încât casele distruse de ape să poată fi refăcute. Potrivit primarului Antal Arpad, Guvernul a trimis la noi în oraş 47.330 kilograme de ciment, 127 de metri cubi de scândură şi peste 4000 de kilograme de var. Materialele vor fi împărţite acelor familii

La Sfântu Gheorghe au ajuns ajutoarele destinate familiilor afectate de inundaţiile din această vară, de acestea urmând să beneficieze peste şaptezeci de familii, astfel încât casele distruse de ape să poată fi refăcute. Potrivit primarului Antal Arpad, Guvernul a trimis la noi în oraş 47.330 kilograme de ciment, 127 de metri cubi de scândură şi peste 4000 de kilograme de var.

Materialele vor fi împărţite acelor familii ale căror case au fost avariate de ape, urmând ca în municipiu să mai ajungă câteva cantităţi de materiale, pentru ca toată lumea afectată să primească aceste ajutoare. După inundaţiile din vară, autorităţile locale din Sfântu Gheorghe au decis că vor acorda despăgubiri în valoare totală de 100.000 de lei celor peste 100 de persoane şi familii afectate de inundaţii. În urma ploilor abundente care au căzut la începutul lunii iulie, pârâul Debren, care străbate 4,6 kilometri din Sfântu-Gheorghe, a ieșit din matcă și a inundat 19 din străzile orașului. Valoarea pagubelor lăsate în urmă de inundațiile din data de 3 iulie depășeşte un milion de lei, dintre care 850.000 de lei la persoane fizice.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.