SOCIAL 9 mai 2023

Apel umanitar pentru un bărbat din Valea Mare

de David Leonard Bularca | 25429 vizualizări

De ce sumă este nevoie pentru ca acesta să poată fi operat 

Un bărbat de 41 de ani din Comuna Valea Mare, Sorin Marin, are nevoie de ajutorul oamenilor de bine pentru a se putea bucura de o viață normală şi fără dureri. După patru operații prin care a trecut deja, el este diagnosticat cu hernie de disc la nivel cervical și are nevoie de 4.800 de euro pentru operația salvatoare. Suma este mult prea mare pentru el și mama lui, care are grijă de Sorin de când vestea că acesta este bolnav le-a tulburat liniștea. Cei care pot și sunt dispuși să îl ajute financiar pe bărbatul din Valea Mare pentru a fi operat, a cincea oară, pot dona la sediul primăriei sau în contul Asociației „Din Suflet pentru Văleni”. 

Anunțul că Sorin Marin are nevoie de ajutor a fost făcut în mediul online, de reprezentanții Asociației „Din Suflet pentru Văleni”.

„Cu toții știm că sănătatea noastră și a celor din jur este cea mai importantă! Cu siguranță cazul lui Marin Sorin a ajuns deja la urechile celor mai mulți dintre voi. La doar 41 de ani, Sorin se luptă cu o boală care îi afectează mult calitatea vieții. În ciuda celor 4 operații pe care le-a făcut deja, acum se confruntă cu diagnosticul de hernie de disc la nivel cervical și are nevoie de încă o intervenție chirurgicală

Costurile intervenției se ridică la suma de 4.800 de euro, o sumă poate neimpresionantă pentru unii, dar peste puterea financiară a lui Sorin și a mamei sale, care îl îngrijește de când acesta a fost diagnosticat cu această boală! Singurul venit al familiei este pensia mamei care le este suficientă doar pentru cheltuielile de zi cu zi! Mână de la mână putem să-l ajutăm pe Sorin să se facă bine! 

Donațiile financiare se strâng la sediul primăriei Valea Mare, dar și în contul Asociației: RO30BRDE150SV40704121500”, se arată în anunțul publicat la finalul săptămânii trecute. 

Primarul din Valea Mare, Bogdan Marin, ne-a spus că operația bărbatului ar urma să aibă loc la Brașov.

„A fost diagnosticat undeva în anul 2016 cu această boală, iar până acum a avut patru operații. Operația va avea loc în România, la Regina Maria, Brașov. Până acum s-au strâns cca 5.000 lei”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, Bogdan Marin. 

În astfel de situații, orice sumă contează. Așadar, cine simte că poate ajuta, este important să o facă.

Sursa foto: unsplash.com

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.