SOCIAL 31 august 2011

Ambulanţă invadată de viespi

de Monica Vrânceanu | 535 vizualizări

Un șofer al Ambulanței Covasna – de pe Serviciul de Ambulanță de la Întorsura Buzăului a fost atacat, în timpul unei misiuni, de mai multe viespi; omul a fost atât de rănit încât mașina, aflată în timpul unei intervenții, a trebuit să-și întrerupă drumul pentru schimbarea şoferului.

Directorul Ambulanței Covasna, Tiberiu Poștoacă, a declarat că o ambulanță care intervenea în zona Întorsurii Buzăului a fost întreruptă din drumul său ca urmare a faptului că mai multe viespi l-au atacat pe șofer.

”Ambulanța se afla în timpul lucrului, intervenea la o solicitare, când șoferul a început să fie înțepat de viespi. Bănuiala noastră este că undeva pe drum mașina a călcat peste un cuib de viespi, astfel că mașina s-a umplut de ele și șoferul le-a căzut victimă”, a declarat Tiberiu Poștoacă.

Potrivit acestuia, primul ajutor i-a fost dat șoferului chiar de către asistenta medicală cu care se afla acesta pe mașină, omul fiind apoi adus la Spitalul Județean din Sfântu-Gheorghe, unde în urma tratamentelor i-a fost stabilizată situația.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.