SOCIAL 23 octombrie 2017

Agresiune în municipiul Sfântu Gheorghe: doi tineri au fost răniţi

de Covasna Media | 1417 vizualizări

Joia trecută, în jurul orei 23:30, Poliția Mun. Sfântu Gheorghe, a fost sesizată prin numărul de urgenţe 112 despre faptul că pe strada Váradi József s-a produs un scandal.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi din cadrul IJJ Covasna, care a aplanat conflictul, iar persoanele vătămate în urma agresiunii au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean Covasna. În urma verificărilor întreprinse de echipajul de poliţie la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a stabilit faptul că în seara de joi, în jurul orei 23.30, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 30 ani, din municipiul Sf. Gheorghe i-a agresat cu un obiect ascuțit pe doi tineri în vârstă de 17, respectiv 19 ani. Persoanele vătămate au fost examinate medical și diagnosticate cu leziuni minore, ce nu au necesitat internarea sau supravegherea medicală. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193, al. 1, din CP.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.