SOCIAL 14 noiembrie 2017

Acțiuni pentru siguranța comunităţii, la sfârșitul săptămânii

de Covasna Media | 636 vizualizări

Pentru menținerea siguranței publice și combaterea faptelor ilicite de natură a tulbura liniștea cetățenilor, polițiștii au desfășurat acțiuni și în acest sfârșit de săptămână.

La Sfântu Gheorghe, oamenii legii au acționat în zona barurilor și a unităţilor de alimentație publică, în scopul prevenirii săvârșirii de fapte cu violență. Astfel, au fost legitimate 62 de persoane, patru dintre acestea fiind conduse a sediu pentru verificări suplimentare. Au fost oprite în trafic și verificate, 34 de autovehicule și au fost efectuate controale la 3 unități economice.

În urma activităților au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.595 de lei. Pentru abateri în trafic au fost aplicate 9 sancțiuni și au fost reținute 2 certificate de înmatriculare .

Și polițiștii din Târgu Secuiesc au acționat, în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea faptelor contrare legii. Astfel au fost legitimate 150 de persoane și au fost verificate 9 societăți comerciale. În urma activităților au fost constatate 16 abateri de natură contravențională, pentru care au fost aplicate tot atâtea sancțiuni, în valoare totală de 18.425 de lei. 

Polițiștii vor continua să desfășoare astfel de acțiuni, pentru descurajarea celor care comit fapte ilicite și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.