SOCIAL 2 septembrie 2012

400 de noi locuri de muncă în Târgu Secuiesc

de Székely Emőke | 945 vizualizări

Fabrica Valkes vrea să își extindă producția din județul Covasna, iar anul acesta va angaja 400 de persoane la punctul de lucru de la Târgu Secuiesc, urmând ca după aceea să mai angajeze câteva sute de muncitori.

Anunțul a fost făcut joi, când în orașul breslelor s-au întâlnit primarul Bokor Tibor, directorul executiv al Valkes, Csendes Csaba, directorul AJOFM Covasna, Kelemen Tibor, președintele CCI Covasna, Édler András, și omul de afaceri Erdély Ede, cel care va închiria hala de producție pentru Valkes.

Primarul Bokor Tibor a declarat că va pune la dispoziția celor de la Valkes chiar și biroul lui dacă este necesar, pentru ca investitorii să poată recruta muncitori. Directorul Valkes, Csendes Csaba, a spus că firma pe care o conduce nu oferă salarii mari, dar locul de muncă este unul sigur, iar condițiile de lucru sunt bune.

Fabrica de cablaje auto Valkes are deja un punct de lucru la Târgu Secuiesc pe lângă fabrica din Sfântu Gheorghe, iar extinderea este necesară datorită numărului mare de comenzi pe care le primesc de la diferiți clienți.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.