POLITICA 8 iunie 2022

Prefectul județului Covasna merge joi la Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 1225 vizualizări

Prefectul județului Covasna, Ráduly István va fi prezent joi, 9 iunie, la Întorsura Buzăului, pentru a discuta cu cetățenii. 

„Prefectul județului Covasna, dr. RÁDULY István va susține joi audiență în orașul Întorsura Buzăului. Cei interesați sunt invitați la sediul primăriei pe 9 iunie, începând la ora 12:00. Înscrieri se fac la numărul de telefon 0267 315 444”, se arată într-un anunț pe pagina de Facebook a primăriei din Întorsura Buzăului. 

Dacă, după planificarea inițială, locuitorii zonei Buzaielor ar fi putut să se întâlnească joi, 2 iunie, cu Ráduly István, din motive obiective (sărbătoarea Înălțării Domnului și implicit activitățile organizate în peste 10 locuri din județ cu ocazia Zilei Eroilor), activitatea s-a amânat cu o săptămână și va avea loc, așadar, în 9 iunie.  

Recordul de prezență la audiențele în teritoriu ale prefectului județului Covasna s-a înregistrat joi, 5 mai, la Baraolt. Atunci, șapte persoane au participat la întâlniri față în față cu reprezentanții Guvernului în teritoriu. 

Prefectul județului Covasna este, de regulă, prezent în prima zi de joi a fiecărei luni, prin rotație, în una dintre primăriile orașelor din județ pentru audiențele externe. 

Scopul acestor întâlniri este de a facilita comunicarea cu cetățenii și de a fi mai aproape de problemele acestora, pentru că nu toți au posibilitatea să ajungă la Sfântu Gheorghe în audiență, spunea prefectul anul trecut, când s-a inițiat demersul.

Sursa foto: arhivă 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.