POLITICA 16 iunie 2011

PNL insistă pe neamestecul banilor publici în investiţii private

de Monica Vrânceanu | 416 vizualizări
Marius Obreja spune că PNL Covasna va supraveghea atent toată investiția imobiliară pe care autoritățile vor să o facă în fostul Hotel Bodoc Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, insistă pe faptul că nu este de datoria autorităților locale din Sfântu-Gheorghe și a celor județene să se implice în reabilitarea Hotelului Bodoc, prin asocierea spre achiziționarea acestuia. Marius Obreja a declarat că PNL Covasna va supraveghea atent toată investiția imobiliară pe care autoritățile vor să o facă în fostul Hotel Bodoc, arătând că ar dori să afle dacă într-adevăr s-a încercat identificarea unui investitor privat pentru acesta.

Marius Obreja spune că PNL Covasna va supraveghea atent toată investiția imobiliară pe care autoritățile vor să o facă în fostul Hotel Bodoc

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, insistă pe faptul că nu este de datoria autorităților locale din Sfântu-Gheorghe și a celor județene să se implice în reabilitarea Hotelului Bodoc, prin asocierea spre achiziționarea acestuia.

Marius Obreja a declarat că PNL Covasna va supraveghea atent toată investiția imobiliară pe care autoritățile vor să o facă în fostul Hotel Bodoc, arătând că ar dori să afle dacă într-adevăr s-a încercat identificarea unui investitor privat pentru acesta. Astfel, Marius Obreja consideră că ar fi necesară realizarea unui studiu care să arate exact cât anume din cheltuielile din banii publici se vor putea amortiza și cum anume.

Marius Obreja și-a exprimat încă de acum câteva săptămâni reținerea față de intenția Consiliului Local Sfântu-Gheorghe și a Consiliului Județean Covasna de asociere în privința demarării negocierilor pentru cumpărarea Hotelului Bodoc. Liderul PNL Covasna este de părere că banii publici nu ar trebui cheltuiți pe achiziționarea unor obiective abandonate după privatizare, soluția fiind aceea a identificării de investitori care să refacă aceste obiective. Potrivit lui Obreja, nu este normal ca o autoritate publică să devină jucător pe piaţa imobiliară, tocmai pentru că operează cu fonduri publice.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.