POLITICA 20 iulie 2011

PCM, dezamăgit din nou de UDMR

de Székely Emőke | 472 vizualizări
Preşedintele Partidului Civic Maghiar (PCM) Covasna, Kulcsar-Terza Jozsef, s-a arătat dezamăgit atât de atitudinea Consiliului Judeţean Harghita, cât şi de cea a judeţului Covasna. El a declarat că deşi filialele PCM din cele două judeţe au înaintat proiectul de hotărâre prin care au cerut să se voteze organizarea unui referendum despre reorganizarea teritorială, în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Harghita, proiectul de hotărâre nu a fost inclus pe ordinea de zi.

Preşedintele Partidului Civic Maghiar (PCM) Covasna, Kulcsar-Terza Jozsef, s-a arătat dezamăgit atât de atitudinea Consiliului Judeţean Harghita, cât şi de cea a judeţului Covasna. El a declarat că deşi filialele PCM din cele două judeţe au înaintat proiectul de hotărâre prin care au cerut să se voteze organizarea unui referendum despre reorganizarea teritorială, în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Harghita, proiectul de hotărâre nu a fost inclus pe ordinea de zi. Şi Consiliul Judeţean Covasna va avea şedinţă săptămâna viitoare, şi încă nu se ştie dacă şi aici se va întâmpla acelaşi lucru, sau nu. Kulcsar spune că aşteaptă un răspuns de la preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, cu privire la acest aspect. În opinia preşedintelui PCM Covasna, pentru UDMR prioritatea numărul unu este spălarea ministrului Borbely şi nu interesele maghiarilor din judeţele Covasna şi Harghita.

În urmă cu o săptămână, PCM vorbea despre o şedinţă comună a celor două consilii, unde spera să se dezbată şi să se aprobe proiectul de hotărâre în cauză, lucru care la ora actuală este puţin probabil că se va întâmpla.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.