POLITICA 26 august 2010

PCM crede că UDMR ar trebui să iasă de la guvernare

de Monica Vrânceanu | 452 vizualizări

Partidul Civic Maghiar (PCM) Covasna cataloghează actuala guvernare ca fiind „cea mai catastrofală guvernare” pe care România a avut-o în ultimii 20 de ani.

Vicepreşedintele PCM Covasna, Kovacs Istvan, este de părere că UDMR rămâne în această guvernare pentru a-şi apăra propriile interese, nicidecum pe cele ale maghiarimii, pe care ar trebui s-o reprezinte de fapt. În acest sens, liderii PCM au arătat că UDMR nu a făcut nicio mişcare, alături de partenerii PD-L din Guvern, prin care să direcţioneze economia pe un făgaş normal. PCM cataloghează actuala guvernare PD-L - UDMR ca fiind „mult mai proastă decât cea a Guvernului Gyurcsani din Ungaria”.

„Pe noi, maghiarii, ne deranjează că UDMR este părtaşă la această guvernare precară. Marko Bela, care vorbeşte de autonomie, nu respectă nici autonomia autorităţilor locale; el şi trupa spun că ei se sacrifică la guvernare, dar de fapt ei sacrifică poporul pentru interesele proprii”, a arătat vicepreşedintele PCM Covasna, Kovacs Istvan.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
oblio, 27 august 2010
Nu votati UDMR, ca tin de cuvint. Mai bine votati un partid care ,,biztos,, ca nu tine de cuvint. Logic nu???
dany, 27 august 2010
In concluzie nu mai votati UDMR-ul, ca va mint, mai bine votam NOUA DREAPTA, singurul partid care poate scoate Romania din criza.
''panoramix'', 26 august 2010
Daca in momentul actualUDMR ar iesi de la guvernare ar fi considerat de catre maghiari si romani un partid care tine cont de electoratul sau ! Ar face o miscare salutata de toata lumea si ar salva citeste integral
vasy, 26 august 2010
OK,de acord cu domnul Kovacs,insa nu pot sa nu ma intreb ce se intampla daca la guvernare nu era UDMR ci PCM....doar asa de curiozitate.
Primar_la_Hetea, 26 august 2010
Bine zis d-le Kovacs aveti perfecta dreptate. Udmr-ul e la fel de vinovata ca si PDL-ul pentru situatia actuala a tarii. Daca ar avea minimum de bunsimt ar iesii de la guvernare, dar prefera sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.