POLITICA 9 iunie 2011

Partidul lui Dan Diaconescu și-a ales conducerea în Covasna

de Monica Vrânceanu | 492 vizualizări

Partidul Poporului (PP) al lui Dan Diaconescu și-a constituit o organizație în Covasna, aceasta urmând să devină funcțională imediat ce Tribunalul București va accepta înființarea organizației naționale. Viitoarea organizație județeană a PP Covasna va fi condusă de Gheorghe Iliescu, desemnat în acest sens de conducerea centrală a PP.

Potrivit lui Gheorghe Iliescu, se lucrează deja la structura viitoarei organizații, în așteptarea înființării partidului. ”Ne-am propus atragerea în PP a oamenilor simpli sau cu studii, care până acum nu au mai fost înregimentați politic și care își doresc, pe de altă parte, să se regăsească într-o formațiune politică. Oamenii sunt interesați de a se înscrie în viitorul partid, avem semne în acest sens atât din Sfântu-Gheorghe, cât și din orașe precum Întorsura Buzăului și Târgu-Secuiesc, la fel și din comune”, a declarat Gheorghe Iliescu.

Viitorul președinte al PP Covasna, Gheorghe Iliescu, este un cunoscut om de afaceri, iar în trecut a fost membru al PSD.

Tribunalul București a respins în această săptămână cererea de înregistrare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, decizia nefiind însă una definitivă. Dan Diaconescu are dreptul de a face contestație; a fost pentru a doua oară când instanțele au respins înființarea unui partid condus de patronul OTV.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
Iuly, 13 iunie 2011
Cetatene, dar ce bine le stii tu. Mai bine da jos pdl-ul de la guvernare si pune-te tu singur!
alt cetatean, 13 iunie 2011
Daniela@ Nu sunt un fan al lui diaconescu si mai putin al otv-ului,dar rau in tara cum a facut pdl nici un alt partid nu ar fi facut
jancu.hu, 13 iunie 2011
Daniel:"tot hotii raiesc bine".Ai dreptate doar unul dinre cei multime este dan diaconescu...!
Daniela, 12 iunie 2011
Dan Diaconescu crede ca daca si-a infiintat partid rezolva problemele tarii?Pot spune ca este tot pentru interesul lui personal,s-a invatat cu publicitatea,banii,acum ii trebuie o alta sursa fiindca citeste integral
Eu, 10 iunie 2011
Iliescu care a fost ''patron'' la club cinema?:))
Iuly, 10 iunie 2011
Pai nu prea si-a ales conducerea daca Iliescu a fost desemnat sa conduca organizatia.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.