POLITICA 18 februarie 2013

Liberalii covăsneni vor parlamentar „din oficiu” pentru Harghita şi Covasna

de Monica Vrânceanu | 535 vizualizări

PNL Covasna va participa cu 13 delegați la Congresul PNL din 22- 23 februarie de la București, iar liberalii covăsneni se vor duce nu doar cu o susținere unitară pentru Crin Antonescu ci și cu intenția de a avea reprezentant în Biroul Politic Central (BPC). Mai mult, liberalii din Covasna vor solicita introducerea unei prevederi prin care pentru județele Covasna și Harghita să se asigure reprezentarea parlamentară, începând cu viitoarele alegeri.

Președintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat că la Congresul PNL cei 13 delegați din Covasna vor solicita un loc în BPN, loc prin care să fie reprezentate Covasna și Hargita.

„Este foarte important să avem un om în BPN. Acolo e masa cu decizii și dacă nu ești acolo, rezolvi problemele prin interpuși”, a explicat Obreja.

Subliniind că de-a lungul anilor reprezentarea în Parlament a românilor din Covasna și Harghita nu s-a făcut decât la modul conjunctural sau accidental, Marius Obreja a declarat că liberalii covăsneni vor lansa demersurile pentru ca în lege să se introducă o prevedere prin care să se asigure această reprezentare cu câte un om atât pentru Covasna cât și pentru Harghita.

 

Teme articol: PNL Covasna
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.