POLITICA 19 februarie 2016

I love ANAF

de Dumitru Manolăchescu | 10989 vizualizări

Mint cu neruşinare, trebuie să fii nebun să iubeşti Fiscul, dar mi-a plăcut teribil tipul cu bărbuţă care-a apărut, vineri după masă, la protestul pensionarilor vigilenţi din Capitală. Frate, trebuie să ai curaj să fumezi nepăsător, zâmbitor chiar, în faţa revărsării de ură şi frustrare din partea moşilor admiratori de Voiculescu, Gâdea, Badea, Ciuvică, ţinând în mână o tăbliţă pe care ai scris „I love ANAF”! WOW! Bătrâneii l-au admonestat serios, amintindu-i, cum era normal, de fiicele lui Băsescu şi miliardele de euro furate de familia lui... Or fi ştiind ei ceva, că nu degeaba stau de dimineaţă până noaptea cu ochii pe Antene, eu nu mă uit la propagandiştii ăştia din motive de instinct de conservare a sănătăţii mintale, aşa că n-am informaţiile necesare. Oricum, eram sigur că Băsescu va fi prezent, într-un fel sau altul, la întâlnirea vedetelor A1,2,3 cu susţinătorii.

Altfel, paşnici, tulburător de paşnici şi puţini pensionarii prezenţi la protestul Antenelor. Doar atât să mai poată băieţii ăştia talentaţi, doar atât să fie în stare acest Minister al Propagandei Hoţilor?! Veniţi-vă, băi, în fire, nu sunteţi în exil, ce dracu’, cine v-a speriat atât de tare? L-aţi luat şi pe Iohannis de suflet, îi dă gaşca lui Badea cu like-ul neamţului până-i ridică din nou audienţa pe Facebook, îl aveţi pe ditamai şeful Senatului, cu Dragnea vă bateţi pe burtă, ce vă mai lipseşte? Sediul? Eu cred că glumiţi, bravilor, ANAF n-o să vi-l poată lua până ce nu vă iese stăpânul din puşcărie. N-aţi auzit de protocolul secret negociat de trustul vostru cu Fiscul, că eraţi ocupaţi cu PiaRul în Piaţa Constituţiei. Hai că vi-l spun eu, să staţi liniştiţi că nu-mi place de Badea când e nevricos, seamănă cu-n pudel în călduri. Scrie negru pe alb în protocolul ăsta care nu va fi dat niciodată publicităţii: „Televiziunile Trustului Intact vor rămâne în actualele sedii până în momentul eliberării fondatorului lor, Dan Voiculescu, din puşcărie”.  Rămâne să hotărâţi ce vă doriţi mai mult: sediul ăsta pentru care vă tot luptaţi cu toată lumea, sau pe stăpânul vostru liber?!

Aşa că I love bărbuţă, bravo ţie, poate te văd şi diseară, în Piaţa Universităţii, unde va fi treabă serioasă, de intelectuali supăraţi pe preşedintele-primar provincial.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 19 februarie 2016
Aveti dreptate, sustinatorii Antena 3, asa cum arata imaginile, sunt pensionari amarati si suparati pe T Basescu ca le-a taiat salariile(in 2010) si le-a impozitat pensiile! Dar de la T Basescu pana citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.