POLITICA 6 iunie 2012

Gheorghe Baciu ar putea ajunge la Conservatori

de Covasna Media | 364 vizualizări

Fostul preşedinte al PDL Covasna şi-a dat demisia din partid.

Liderul filialei PDL Întorsura Buzăului, Gheorghe Baciu, a demisionat din PDL și deocamdată nu s-a înscris în niciun alt partid. Cu toate acestea, zvonurile spun că Gheorghe Baciu s-ar îndrepta către Partidul Conservator (PC).

Contactat telefonic, Gheorghe Baciu s-a arătat iritat de interesul pentru noua sa poziție și a declarat că, odată cu renunțarea la PDL și la toate funcțiile care implicau apartenența sa politică, nu mai este dator nimănui cu niciun fel de explicații.

„Nu mai am de ce să dau socoteală nimănui. Este problema mea ce fac în continuare, dar ceea ce pot spune este că astăzi (6 iunie - n.r.) nu sunt membru de partid nicăieri. Așa, se poate spune că m-am înscris și în PRM sau poate că mâine dimineață aflați că m-am dus la UDMR”, a punctat Baciu.

Preşedintele PDL Covasna, Dan Manolăchescu, nu s-a arătat surprins de această turnură. „Sigur că ştiam că Baciu şi-a dat demisa din PDL. Ca întotdeauna a avut grijă să se poziţioneze bine, de partea puterii. Cu siguranţă, o eventuală trecere la conservatori este motivată de păstrarea postului la APDRP, unde este director. A încercat să se agaţe de toate funcţiile şi posturile posibile în ultimii ani. Îi doresc sănătate şi le doresc putere de înţelegere celor cu care va fi coleg. Nu le va fi uşor!” a declarat Manolăchescu.

Gheorghe Baciu a fost președinte al PDL Covasna vreme de mai mult timp, iar până în 2008, când a pierdut funcția de primar al orașului Întorsura Buzăului, era cunoscut ca fiind unul dintre cei mai longevivi primari ai țării, aflându-se la Primăria Întorsurii încă din 1982. După pierderea alegerilor din iunie 2008, Gheorghe Baciu a pierdut și președenția PDL Covasna în octombrie 2010.

(monicavajna.wordpress.com)

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.