POLITICA 7 noiembrie 2012

Forever Young – cine e cel mai tânăr candidat?

de Székely Emőke | 1160 vizualizări

Emil Pantelimon (USL) s-a autodeclarat cel mai tânăr candidat din ţară, însă contracandidatul său din acelaşi colegiu, Vasile Tămaş (PER), e mai tânăr cu 34 de zile.

Candidatul USL la funcția de deputat în colegiul Sfântu Gheorghe, Emil Pantelimon, și-a lansat candidatura prin a spune că este cel mai tânăr candidat la alegerile parlamentare din toată țara, fiind născut pe 22 iunie 1989. Ei bine, „surpriza” pentru Emil a apărut chiar în acelaşi colegiu. Candidatul Partidului Ecologist, Vasile Antonie Tămaș, este cu 34 de zile mai tânăr decât Emil Pantelimon, fiind născut pe 26 iulie 1989.

Vasile Tămaș ne-a declarat că nu vrea să acuze pe nimeni de nimic, şi spune doar că este mai tânăr decât candidatul PNL, și după informațiile pe care le are este cel mai „mic” candidat din țară. Emil Pantelimon „s-a apărat” spunând că nu a avut cunoștință despre candidatura lui Tămaș, așadar nici despre faptul că ar candida la alegerile parlamentare cineva mai tânăr decât el. Ironia face ca cei mai tineri candidaţi din ţară să fie contracandidați în lupta pentru scaunul de deputat în acelaşi colegiu.

Teme articol: alegeri deputat USL PER colegiul 1
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.