POLITICA 22 iunie 2011

Firme controlate după apartenenţa politică?

de Székely Emőke | 414 vizualizări

Săptămâna trecută, viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Bálint József (PCM), a declarat că are informaţii despre unele controale efectuate de către instituţiile conduse de membri UDMR asupra unor societăţi comerciale care simpatizează cu Partidul Civic Maghiar. Atunci vorbea despre şapte astfel de societăţi comerciale, iar ieri a spus că numărul acestor firme controlate, în opinia lui, abuziv, a crescut. "Sunt opt firme din Sfântu Gheorghe, cinci din judeţ şi patru din judeţul Harghita, care spun că sunt controlate abuziv de către instituţii ca Agenţia Finanţelor Publice sau Inspectoratul Teritorial de Muncă" - spune Bálint József. El consideră aceste controale şi amenzile aplicate ca fiind pur politice, adăugând că din aceste societăţi comerciale unele nu au nicio legătură cu PCM sau altă formaţiune politică, dar nu sunt nici simpatizanţi ai UDMR-ului. Viceprimarul a mai spus că numai trei firme sunt dispuse să aducă la cunoştinţa opiniei publice identitatea lor, dar Bálint József nu le-a numit nici pe acestea spunând că la sfârşitul săptămânii va purta discuţii cu toţi cei în cauză şi atunci când va intra în posesia proceselor verbale de constatare, va dezvălui numele acestor persoane juridice.

"Am informaţii şi despre firme conduse de membri sau simpatizanţi ai UDMR, unde munca la negru nu este un lucru ilegal şi nimic nu se întâmplă cu ele" - a mai spus Bálint József, fără a numi însă aceste firme.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 23 iunie 2011
am ajuns s-o vedem si p-asta... sa se atace ungurii intre ei.....ce sa mai crezi, timp de 20 de ani unitatea de monolit a maghiarilor nu dadea nici un semn de asa ceva.... pai, daca si aia si aia vor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.