POLITICA 4 decembrie 2020

De ce candidează Antal Árpád din partea UDMR la Camera Deputaților în județul Vaslui?

de Daniela Luca | 3666 vizualizări

„Am spus foarte clar și celor din Vaslui că eu sunt primar și doresc să rămân primar”

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, deschide lista UDMR la Camera Deputaților în județul Vaslui. Această decizie a fost luată din dorința de a transmite un mesaj celor de la București, a explicat edilul-șef. 

Antal Árpád a precizat că săptămâna trecută a vizitat pentru prima dată județul Vaslui. Acesta a avut o întâlnire cu presa, cu câțiva primari din zonă, dar și cu activiști UDMR. Edilul a explicat rațiunea din spatele acestei decizii neașteptate de a candida din partea UDMR la Camera Deputaților tocmai în județul Vaslui. 

„Am spus foarte clar și celor din Vaslui că eu sunt primar și doresc să rămân primar și m-am dus acolo pentru că vreau să caut aliați pentru a da un semnal către București că trebuie schimbate anumite lucruri, mai ales în ceea ce privește finanțele publice din România. Am ales județul Vaslui pentru că este județul care a pierdut cel mai mult în ultimii 30 de ani ca populație, ca venituri, deci este perdantul numărul unu ca și județ după Revoluție. Practic, am vrut să dau un mesaj către București de acolo și am spus foarte clar că fiecare vot dat UDMR-ului în județul Vaslui este un semnal către București că trebuie lucrurile schimbate”, a spus miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád. 

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.