POLITICA 2 mai 2012

Consilierul local Nicolae Ivan (PNL) candidează pentru UNPR

de Székely Emőke | 369 vizualizări

Ivan este „cap de listă” la UNPR pentru alegerile locale la Sfântu Gheorghe, deşi nu şi-a anunţat demisia din PNL.

Consilierul local Nicolae Ivan este primul pe lista UNPR pentru funcția de consilier local la Sfântu Gheorghe. Acesta a fost membru PNL, și deși președintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, spune că nu i-a văzut demisia, acesta este practic scos automat din PNL din moment ce candidează sub culorile altei formațiuni politice.

„Ivan Nicolae nu era în pozițiile fruntașe ale PNL și într-un fel mă bucur că a ales să candideze acolo unde probabil se simte mai bine reprezentat sau oamenii de acolo îl simt pe dânsul ca reprezentant al lor. Îi doresc succes domnului Ivan în noul partid și îmi exprim satisfacția că lucrurile se clarifică într-un fel, iar oamenii fac parte din locurile unde trebuie să facă parte” – a declarat președintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu.

Acesta a mai spus că are încredere în buna credință a lui Nicolae Ivan și că acesta nu va mai participa la cele câteva ședințe de CL care au mai rămas din acest mandat. Teoretic, locul lui va fi luat de următoarea persoană de pe lista electorală de acum patru ani, şi anume Rădița Palela.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.