POLITICA 1 martie 2011

CL Barcani ar putea rămâne fără câţiva consilieri

de Monica Vrânceanu | 533 vizualizări

Filiala Barcani a PDL ia în calcul posibilitatea retragerii din Consiliul Local (CL) al comunei a celor doi consilieri pe care îi au aici, ca urmare a unor conflicte care ar exista în interiorul Consiliului.

Președintele interimar al PDL Bracani, Alexandru Giuglea, a declarat că urmare a unor stări tensionate din CL Barcani, soldate cu depunerea demisiei pe 25 februarie de către consilierul PSD Adrian Broanăr, nu este exclusă varianta ca cei doi consilieri ai democrat-liberarilor să demisioneze la rândul lor.

Alexandru Giuglea a declarat că cei doi consilieri ai PDL vor decide în urma unei ședințe a PDL Barcani, ce va avea loc în zilele următoare, dacă vor demisiona sau nu și a explicat că este posibil ca în cazul în care se va ajunge la demisii, PDL să nu mai propună pe nimeni pentru CL.

Consilierul Adrian Broanăr a fost foarte rezervat în declarații, arătând că și-a depus demisia din Consiliu la ultima ședință a acestuia, pe 15 februarie, însă a subliniat că acțiunea s-a bazat pe ”motive personale”. Broanăr a mai precizat că a depus o cerere de demisie care urmează a fi analizată în Comisia juridică a CL Barcani, urmând ca apoi consilierii să decidă cum anume se va încheia această situație, prin hotărâre de consiliu.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
bulisor, 1 martie 2011
Totusi cred ca e ciudat faptul ca cei de la PD-L se gandesc sa-si dea demisia.Oare de ce ? Se simt prea putin "potenti" pentru acesta ? Ar fi un gest de lasitate din partea lor. Din pacate mai multa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.