POLITICA 30 ianuarie 2019

Ce obiective are cel mai nou consilier județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1802 vizualizări

Tânăra, doctor în procesarea cartofilor, este din 2010 președintele TSD Covasna

Cel mai nou membru al Consiliului Județean Covasna, Mike Gabriella, de la PSD Covasna, și-a stabilit o serie de obiective pentru funcția nouă, preluată cu jurământ de săptămâna trecută.

În noua calitate de consilier judeţean mi-am propus următoarele: să particip la cât mai multe şedinţe ale Consiliilor Locale pentru o cât mai bună informare despre problemele actuale ale comunităţilor locale; să particip la organizarea activităţilor culturale din zonă; să particip la evenimentele organizate de clasele cu predare în limba română; să prezint în ședinţele Consiliului Judeţean situaţia din teritoriu şi măsurile ce se impun”, a transmis, pentru OBSERVATORUL DE COVASNA, Mike Gabriella.

În ceea ce privește experiența care o recomandă la cârma județului, tânăra consilieră județeană precizează că lucrează, încă din 2006, ca cercetător științific la departamentul de marketing și management agricol la Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof din Târgu Secuiesc.

Mike Gabriella este licenţiată în economia comerţului, turismului şi serviciilor (2006) și deţine și diplomă de master în Managementul Proiectelor Industriale Internaţionale (MPI) la Universitatea Transilvania Braşov / Université de Technologie Belfort, Montbéliard, Franţa (2008).

Studiile doctorale le-a realizat la Şcoala Doctorală Interdisciplinară a Universităţii Transilvania din Braşov, Facultatea de Alimentaţie şi Turism, Domeniu Inginerie şi Management. În 5 octombrie 2018 și-a susținut public teza de doctorat „Cercetări privind perfecţionarea tehnicilor şi organizării procesării cartofilor proaspeţi destinaţi industriei alimentare şi ospitalităţii”.

„Din punct de vedere politic, am absolvit Institutul Social Democrat „Ovidiu Şincai”, fiind licenţiată în Management Politic (2010), după care am urmat mai multe programe de pregătire politică ca: Bursa Friederich Ebert pentru tinerii politicieni (2011), Şcoala Europeană „Ovidiu Şincai” sub egida Consiliului Europei (2011), Academia Europeană a Tinerilor Lideri Politici CRPE (2013)”, ne-a mai spus aceasta.

Președinte al Tineretului Social Democrat (TSD) Covasna încă din 2010, Mike Gabriella a primit în 23 ianuarie funcția de consilier județean ca urmare a încetării mandatului deținut până atunci de Cătălin-George Morar. Tânăra a fost, la alegerile din 2016, a treia pe lista pentru deputați de la PSD Covasna, după actualul președinte al partidului la nivel județean, Horia Grama și fostul consilier, Cătălin-George Morar.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.