POLITICA 22 ianuarie 2013

Alegeri pentru Primăria Covasna: Tamás Sándor felicită partidele românești pentru solidaritate

de Székely Emőke | 544 vizualizări

Candidatul independent Sorin Popica este susţinut de toate partidele româneşti.

Tamás Sándor felicită partidele românești pentru solidaritateSusținerea candidatului independent la alegerile pentru Primăria Covasna, Sorin Popica, de către toate partidele românești a stârnit aprecierea liderului UDMR Covasna, Tamás Sándor. Acesta a declarat că românii au arătat că se pot uni, spre deosebire de maghiari, care vor avea doi candidați la alegerile din stațiune.

„Românii au arătat ceea ce ungurii nu au putut, și anume faptul că se pot uni și pot susține un candidat independent. Ne-au dat o lecție de unire și solidaritate, pentru care îi felicit. Cu toate acestea nu împărtășesc optimismul lui Horia Grama și nu cred că va câștiga alegerile altcineva decât candidatul UDMR, Thiesz János” – a declarat Tamás Sándor.

Acesta a criticat dur PPMT pentru că l-au desemnat ca și candidat pe Málnási László Levente spunând că „deștepții învață din greșelile altora, iar proștii nici din greșelile proprii”. Tamás spune că nici cei de la PPMT nu cred cu adevărat că pot câștiga alegerile, singurul lor scop fiind acela de a face rău UDMR-ului.

Alegerile din stațiunea Covasna vor avea loc pe data de 3 februarie, iar candidații sunt Sorin Popica (independent, susținut de partidele românești), Thiesz János (UDMR) și Málnási László Levente (PPMT).

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.