METEO 17 octombrie 2017

ULTIMĂ ORĂ: Mai bine de jumătate de județ, sub cod galben de ceață

de Iulia Drăghici - Taraș | 721 vizualizări

Atenționarea meteorologilor este valabilă marți, 17 octombrie, și vizează peste 30 de localități covăsnene

La fel ca luni dimineață, și marți județul Covasna este cuprins în atenționarea meteorologilor de cod galben de ceață. Marți, atenționarea este valabilă între orele 07:30 - 10:00 și vizează peste 30 de localități. 

Acestea sunt: Sfântu Gheorghe, Baraolt, Covasna, Întorsura Buzăului, Târgu Secuiesc, Arcuș, Barcani, Bățani, Bixad, Boroșneu Mare, Brăduț, Brateș, Brețcu, Catalina, Cernat, Dalnic, Ghelința, Ghidfalău, Lemnia, Micfalău, Moacșa, Ojdula, Ozun, Poian, Reci, Sânzieni, Sita Buzăului, Turia, Valea Mare, Zăbala, Zagon.

Se vor semnala : ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m, arată ANM. 

Recomandările polițiștilor covăsneni 

Vizibilitatea scăzută din cauza ceții ar putea să genereze accidente nedorite în trafic, așa că, pentru le evita, polițiștii vin cu o serie de recomandări:

„Vă informăm că pe raza județului nostru se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind redusă sub 100m. Recomandăm participanților la trafic să circule cu prudență, să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile de trafic și de drum, să folosească luminile de întâlnire, precum și pe cele de ceață atunci când situația o impune. Recomandăm, de asemenea, păstrarea unei distanțe suficiente între autovehiculele aflate în mers”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Covasna.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.