METEO 26 decembrie 2017

COD GALBEN de ceață pentru mai multe localități din județ

de Iulia Drăghici - Taraș | 1313 vizualizări

Avertizarea este valabilă marți noaptea

Administrația Națională de Meteorologie a emis, pentru mai multe localități din județul Covasna, un cod galben de ceață. Acesta este valabil marți, 26 decembrie, între orele 17:00 și 23:00. Fenomentul reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 m. De asemenea, se pot semnala izolat condiții de polei. 

Localitățile vizate din județul Covasna sunt: Sfântu Gheorghe, Baraolt, Târgu Secuiesc, Bățani, Boroșneu Mare, Brăduț, Brețcu, Catalina, Cernat, Chichiș, Dalnic, Dobârlău, Ghidfalău, Ilieni, Moacșa, Ojdula, Ozun, Reci, Vârghiș. 

Codul este valabil și pentru județele Brașov, Alba, Harghita, Sibiu și Mureș. 

Ce recomandă polițiștii 

Vizibilitatea scăzută din cauza ceții ar putea să genereze accidente nedorite în trafic, așa că, pentru le evita, polițiștii vin cu o serie de recomandări adresate participanților la trafic, printre care: să circule cu prudență, să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile de trafic și de drum, să folosească luminile de întâlnire, precum și pe cele de ceață atunci când situația o impune și să păstreze o distanță suficiente între autovehiculele aflate în mers. 

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.