Prima pagină Gașca Zurli - Supershow 3 Decembrie Sepsi Arena

Gașca Zurli - Supershow 3 Decembrie Sepsi Arena

Cel mai mare show Gașca Zurli din inima țării, de la finalul anului 2017, are loc pe 3 Decembrie la Sepsi Arena în Sfântu-Gheorghe. Pregătește-te de o întâlnire de neuitat cu Fetița Zurli, Tanti Prezentatoarea, Zâna bună și toate celelalte personaje Zurli, gata să facă SUPERSHOW. Evenimentul este organizat de Asociația pentru Comunitate, Observatorul de Covasna și Agenția de Evenimente Comparty și va aduce laolaltă peste 2000 de copii și părinți din centrul țării.

Parteneri principali: Zaplo.ro și Onnen.ro

Sponsori ai evenimentului: Autoliv, Zarah Moden și New Fashion.  Parteneri: Covasnamedia.ro, Eliana Mall, Radio Brașov, Sepsi Radio și Asociația de Tineret Ecou.

Vizualizați planul sălii pentru o mai bună înțelegere a diferențierii biletelor în funcție de categorie.

Cand?

Duminică, 3 decembrie 2017, 18:00

Unde?

Sepsi Arena - Sfântu-Gheorghe
Strada Lunca Oltului DN12, Romania

Bilet Categoria B

40,00 lei

GAŞCA ZURLI este trupa fenomen naţional pentru copiii din România. Este cel mai mare brand  pentru copii 100% românesc. GAŞCA ZURLI are un success răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

GAȘCA ZURLI are peste 300.000 de abonaţi pe canalul de youtube, 2 producţii de televiziune la TVR1 si NaţionalTV, 4 DVD-uri în tiraj de peste 40.000 unităţi. Peste 350 de milioane de vizualizări. Peste 150.000 de urmăritori pe paginile de facebook.

 

FII PRIMUL CARE AFLĂ

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi oferte