Prima pagină Cum cumpăr?

Utile clienți

Categorii

Cum cumpăr?

CUPRINS
PASUL 1 – ALEGE PRODUSUL / ANUNȚUL / EVENIMENTUL
PASUL 2 – ALEGE TIPUL DE ANUNT (PF sau PJ) / PRODUS / TIPUL DE BILETELE (în funcție de CATEGORIE)
PASUL 3 – ADAUGA PRODUSUL IN COSUL DE CUMPARATURI – ACCESUL IN CONTUL DE CLIENT
PASUL 4 – STABILESTE INFORMATIILE PRIVIND LIVRAREA
PASUL 5 – INFORMATII PRIVIND PLATA - ADRESA DE FACTURARE
PASUL 6 – CUPRINS COMANDA – CONFIRMARE COMANDA SI PLATA MOBILPLAY

PASUL 1 - Puteți alege produsul dorit, accesând ofera de produse direct din home page sau accesând tipul de anunț / produs / bilet dorit, dintre categoriile populare sau produsele recomandate pa pagina de origina a magazinului.

PASUL 2 - În cazul anunțurilor, trebuie să alegi din variantele de anunț (gratuit sau premium), pentru persoane fizice sau juridice, pentru a beneficiare de serviciile dorite și prețul potrivit. În cazul biletelor, selecția se face mai întâi asupra evenimentului la care doriți să accesați bilete și apoi asupra categoriei de produs dorit.

PASUL 3 - Bifează icoana simbolizând un coș de cumpărături pentru a adăuga în coș produsul dorit. Poți apoi continua sau finaliza cumpărăturile.

PASUL 4 - Pentru a putea finaliza comanda, trebuie să bifați categoria de serviciu livrare dorită. În acest moment există pe site produse electronice/virtuale (anunturi/bilete) care pot fi livrate pe mail sau produse ce trebuie livrate fizic. Acest din urmă caz, presupune de cele mai multe ori asumarea unui cost de livrare diferit de costul produsului, ce revine curierului.

PASUL 5 - În funcție de varianta de produs ales poți opta pentru plata cu cardul prin intermediul mobipay, plata prin ordin de plată bancar sau în sistem ramburs. Este obligatoriu să definești metoda de plată pentru a putea încheia achiziția. Totoadă adresa de facturare trebuie completată integral, accesând din lista de opțiuni județul și localitate și completând integral adresa de facturare.

PASUL 6 - La final, verifică în detaliu comanda și în cazul în care ai ales plata cu cardul, treci mai departe la plata online securizată prin intermediul ”Mobilplay”. În cazul unei comenzi cu plata prin ordin de plată bancar, sistemul va emite o fatură proformă pe care va trebui să o achiți în contul indicat. Abia după confirmarea plății, comanda va fi procesată.

FII PRIMUL CARE AFLĂ

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi oferte