Prima pagină Acoustic Gala - 29 Noiembrie 2017

Acoustic Gala - 29 Noiembrie 2017

Cel mai important eveniment al anului pentru iubitorii muzicii folk și nu numai. Asociația de Tineret ”Ecou” și Asociația pentru comunitate vă invită la Acoustic Gala powered by Enel, pe 29 noiembrie 2017 la Sala mare a Teatrului ”Tamási Áron” din Sfântu-Gheorghe. Evenimentul este realizat sub patronajul Instituției Prefectului - Județul Covasna, cu sprijinul Consiliului Județean Covasna și al Primăriei Municipiului ”Sfântu-Gheorghe” și face parte din programul de manifestări dedicate zilei naționale 1 Decembrie.

Cand?

Miercuri, 29 noiembrie 2017, 20:00

Unde?

Sala mare a Teatrului ”Tamási Áron”
Strada Libertății 1, Sfântu Gheorghe

Fara rezultate.

Evenimentul prezintă publicului covăsnean cea mai ”fresh” trupă din folk-ul românesc, Trupa Spam. Trupa a fost înființată în 2014 și conform propriilor declarații abordează un stil muzical pozitiv și versuri cu substrat ce tratează cu umor teme actuale, încadrându-se în segmentele Folk și Pop-Rock. Formația și-a lansat primul album intitulat “Drumul” în 2015, care a fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități și a obținut premiile „Albumul Anului 2015” și Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk. În toamna acestui an, Trupa Spam a lansat un nou album, intitulat ”Facem dragoste”.

Invitatul principal al galei este interpretul Ducu Bertzi, autorul marilor şlagăre „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Suflet fără chei” sau „Omul pădurii”. Debutul său pe o scenă recunoscută a avut loc în 1976, la Baia Mare, în cadrul manifestărilor organizate de Cenaclul Flacăra, unde a activat până în 1985. Printre piesele care au rămas în memoria publicului se numără „Când s-o-mpărţit norocu’”, „Şi de-ar fi” sau „Floare de colţ”. Alături de el, se vor afla alți trei artiși de calibru: Irina Furdui (vioară), Constantin Neculae (chitară şi voce) şi Tavi Iacob (clape).

FII PRIMUL CARE AFLĂ

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi oferte