LIFESTYLE 6 martie 2019

„Zumba contra kilograme”, la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1539 vizualizări

Sportul și dieta vor face parte din programul care începe săptămâna viitoare

Stilul de viață sănătos, prin alimentație corespunzătoare și mișcare, va fi promovat printr-un nou program lansat în 11 martie la Sfântu Gheorghe. Acesta va include sesiuni de zumba, dar și de body & mind, adică yoga și pilates.

Programul va fi coordonat de instructoarea de zumba Vass-Vitus Kinga și dieteticiana Sándor Lilla. Acesta se va derula în perioada 11 martie – 26 aprilie a.c., de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri.

Potrivit orarului, zumba se va derula în zilele menționate, între 19:00 și 20:00, iar sesiunile de body & mind se vor desfășura miercuri și vineri, între orele 20:00 și 21:00. Totodată, lunea vor avea loc și sesiuni de tabata, adică un antrenament cu intensitate ridicată, foarte eficient pentru pierderea în greutate.

Totodată, participanții vor primi și modele de meniuri și mâncăruri pe care le pot consuma dacă vor să slăbească și vor putea vorbi cu dieteticianul pentru sfaturi personalizate.

„Ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos, în care oamenii să înțeleagă că și mâncarea, dar și mișcarea sunt importante. Programul va avea și un rol educativ, în sensul că participanții vor primi și modele de meniuri generale”, ne-a declarat unul dintre coordonatorii programului, Sándor Lilla.

Costul unui curs pe durata unei ore este de 10 lei, iar pentru două ore de 15 lei. Numărul locurilor este limitat la 45 de cursanți. Programul se va desfășura în sala de sport a Grădiniței Pinocchio.

Înscrierile se fac inclusiv până în 11 martie, la numărul de telefon 00 40 (723) 967 766 (Sándor Lilla) sau prin intermediul profilurilor de Facebook ale celor două coordonatoare.

Sfântu Gheorghe a mai avut parte de astfel de programe de zumba, chiar alături de Vass-Vitus Kinga, însă de această dată noutatea vine prin componenta dietetică.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.