LIFESTYLE 15 februarie 2020

VIDEO Tânără din Sfântu Gheorghe, finalistă în primul show online de creație din România

de Iulia Drăghici - Taraș | 10408 vizualizări

Maria Andras poate câștiga un contract la casa de discuri Cat Music și premiul de 5.000 de euro

UPDATE: Mesajul tinerei care luptă să câștige primul concurs online de creație din România: 

„Dragilor, vă iubesc enorm! Îmi doresc să mă susțineți cu toată inima și să mă votați! Și nu uitați că orice vis poate deveni realitate. Trebuie doar să crezi și să muncești pentru acest lucru”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, Maria Andras. 

Maria Andras, eleva liceului „Plugor Sándor” din Sfântu Gheorghe, solista trupei Vezuvius, se află printre cei trei finaliști ai primului concurs de creație din România desfășurat exclusiv online, Magicin5. Vineri, 14 februarie, a fost lansat videoclipul piesei realizate pentru aceasta de către echipa solistei, condusă de artista Adda. Câștigător al concursului va fi declarat cel care obține cele mai multe voturi (nu doar vizualizări, ci Like, Comm și Share) la piesa publicată pe Canalul de Youtube Cat Music.

În 16 februarie la ora 18:00 are loc încheierea votării online și anunțarea câștigătorului. Între timp, în perioada 10 – 16 februarie, concurenții și antrenorii lor desfășoară activități în județul Maramureș.

Cabana Repedea din stațiunea turistică Borșa a fost în acest timp transformată într-o casă de producție, unde au fost instalate trei studiouri, în care cei trei lideri de echipă – Adda, Alex Velea și Vanotek – au creat în câteva zile câte o piesă de la zero pentru concurenții finaliști.

Fiecare lider și-a format echipa proprie de producție compusă din cinci persoane: un textier, doi instrumentiști, un producător și vedeta, care este și liderul echipei.

Vrem să îi urăm foarte, foarte mult succes, o carieră cât mai lungă și ne bucurăm că am reușit împreună ca echipă să îi facem prima piesă. Sper să vă placă, sper să o votați și să ajungă la voi. Maria, ești foarte talentată, ai o voce foarte frumoasă și îți urăm un drum cât mai frumos și mai lung în carieră!”, a transmis Adda, în emisiunea de vineri, 14 februarie, când s-au prezentat, în premieră piesele.

Trei zile (10-12 februarie 2020) au fost alocate pentru compunerea și producerea piesei de fiecare echipă în parte. Pe 13 februarie a avut loc filmarea celor trei videoclipuri la cele trei piese ale fiecărui finalist, iar pe 14 februarie s-a făcut montajul videoclipurilor și lansarea acestora în aceeași zi, la ora 18:00 în mediul online, pe canalele show-ului MAGIC IN 5.

Finala, în care se întrec cei trei concurenți din cei 20 de semifinaliști ai show-ului MAGIC IN 5, a debutat în 10 februarie.

Preselecțiile în concurs au avut loc în perioada 14- 30 ianuarie a.c..

Pentru a se înscrie, concurenții au avut de trimis o înregistrare video care să conțină răspunsuri la întrebările „Cine ești?”, „De ce îți place muzica?” și „Cum te vezi ca și artist?”, o piesă proprie sau cover cu negative și o piesă cântată acapella.

Concurenții au fost aleși de către antrenori. Semifinala, care a avut loc pe 3 februarie în București, a nominalizat trei finaliști din cei 20 de concurenți. Selecția a fost făcută de un juriu format din liderii show-ului: Adda, Alex Velea și Vanotek, plus câte un reprezentant din partea partenerilor Virgin Radio, Music Channel și Cat Music.

Emisiunea are o durată de 8 ore/zi transmise în timp real (LIVE) pe platformele de socializare și YouTube ale show-ului, cât și ale vedetelor participante. Și va fi difuzată pe parcursul celor 5 zile de concurs”, arată site-ul concursului.

Premiul constă în semnarea artistului cu casa de discuri Cat Music, dar și suma de 5.000 de euro oferită de către organizatori.

Sursă foto: Facebook/ ADDA.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.