LIFESTYLE 28 decembrie 2018

VIDEO Irina Loghin: „Eu merg des la Covasna, îmi place foarte mult”

de Iulia Drăghici - Taraș | 2571 vizualizări

Artista a povestit și cum s-a rătăcit cu prietena ei la fel de celebră, Maria Ciobanu, în pădurea din jurul Stațiunii

Stațiunea balneoclimaterică de interes național Covasna este renumită în țară și în Europa pentru tratamentele speciale cu ape minerale și mofete. Foarte populară în rândul turiștilor, locația este îndrăgită și de mari artiști ai României, cum de astfel a mărturisit vineri chiar celebra solistă de muzică populară Irina Loghin. Aceasta a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că vine des la Covasna, pentru că, datorită peisajului de vis și tratamentelor, aici își găsește liniștea, departe de stresul cotidian.

Odihna înseamnă să te rupi de treburile și grijile de acasă, să te duci undeva, să uiți de tot și să stai așa, să vezi cum ninge, să te plimbi printre brazi. Este super, e foarte frumos. Eu merg des la Covasna. La Covasna îmi place foarte mult și totodată fac și tratamentul de acolo, care este grozav. Sunt niște alei superbe pe acolo, de uiți de tot stresul anului”, a declarat vineri, la Vorbește Lumea, Irina Loghin.

Aceasta a povestit, cu umorul specific, și că plimbările prin pădurile din Voinești nu au fost întotdeauna lipsite de peripeții, prilej cu care a amintit și un episod trăit alături de prietena ei la fel de celebră, artista Maria Ciobanu.

„Ne-am rătăcit cu vârful muntelui acolo la Covasna. Se întunecase. Eu eram numai cu Maria. (n.red. Ciobanu). Am descoperit până la urmă drumul, pentru că era zăpada până mai sus de genunchi. A fost destul de riscant, dar nu s-a mai repetat. (...) Maria m-a convins să rămânem. Avea o cărticică cu rugăciuni. Ea citește la fiecare pas. Și în mașină la fel. Îi zic: „Marie, suntem sus deja. S-a întunecat. Tu îți dai seama cât avem până jos?”. „Mai stai puțin. Mai citesc și eu vreo două pasaje”. „Aoleu!”, zic, „Hai că s-a întunecat!”. Atunci am greșit poteca pe unde urcasem”, a povestit marea artistă, care a punctat și că întâmplarea s-a încheiat cu bine.

Irina Loghin este una dintre cele mai mari soliste de muzică populară din România. În vârstă de 79 de ani, artista încă se bucură de popularitate, fiind nelipsită de pe scenă.

Declarațiile despre Covasna, în videoclipul următor, între min – 07:33 și – 5:44.

În ceea ce privește Spitalul de Recuperare Cardiovasculară din Stațiunea Covasna, popularitatea și calitatea procedurilor îl fac să nu ducă lipsă de pacienți pe tot parcursul anului, de aceea, regula de programări este foarte clară. Astfel, începând de la 1 ianuarie și până în 31 martie  2019, programările se fac NUMAI prin Secretariat, la numerele de telefon 0267.340.215; 0267.358.086 sau 0751.074.477.

Alte detalii privind internările, în continuare:

Sursă foto: Facebook.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.