LIFESTYLE 29 aprilie 2018

VIDEO EXCLUSIV. Primele declarații ale lui Manó, după concertul de la Zilele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1180 vizualizări

Artistul covăsnean și-a lansat primul single și videoclip la Curtea Tinerilor, alături de noii săi colegi de trupă

Trupa Manó & Friends a cucerit sâmbătă seara publicul prezent la Curtea Tinerilor. Primul single, respectiv primul videoclip al artistului care a fost aproape de o finală în cel mai recent sezon de la Vocea României au fost prezentate exclusiv la Sfântu Gheorghe, într-un concert de zile mari, desfășurat în cadrul Zilelor orașului.

„A fost o seară minunată. Am avut niște emoții pe care nu le-am mai avut demult, dar totul a ieșit cât de cât așa cum am vrut eu. Sunt bucuros! Îmi place că publicului i-a plăcut piesa și videoclipul, deci va fi o mare petrecere în seara asta. (...) Publicul a fost fenomenal, m-am simțit foarte bine cu ei. Mă bucur că am fost aici”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, artistul Manó, pe numele său Ráduly Botond, imediat după ce a coborât de pe scena de la Curtea Tinerilor, alături de colegii săi Petri Gergő, Oláh-Badi Alpár și Várady Attila.

Întrebat despre cum îl ajută experiența acum de la Vocea României, solistul de la Manó & Friends a răspuns: „Aș minți dacă aș spune că nu m-a ajutat experiența de la Vocea României. Datorită concursului am putut să ajung la mai mulți  oameni, dar eu oricum trebuie să îmi fac treaba. De acum încolo, totul depinde cât de cât de mine”.

Urmăriți în continuare interviul, dar și noul videoclip „The Sound of Freedom”.

 

Sursă foto: Zilele Sfântu Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.