LIFESTYLE 8 mai 2019

(Update) VIDEO Trupa Taxi concertează săptămâna viitoare în județul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1096 vizualizări

Formația este invitată la Transylvanian BBQ Festival

Trupa Taxi va concerta săptămâna viitoare la prima ediție oficială a Transylvanian BBQ Festival, organizată sub egida Kansas City Barbecue Society (KCBS), în 17 – 19 mai la Castelul Mikó de la Olteni.  În programul evenimentului, pe lângă concursul la care s-au înscris deja aproape 20 de echipe, sunt incluse în total 6 concerte, dar și alte activități pentru toată familia.

Pe lângă trupa Taxi, printre formațiile care vor concerta la Transylvanian BBQ Festival se numără Republik, Zanzibar, Pince Band și alții.

Față de ediția test de anul trecut, desfășurată în centrul reședinței de județ, anul acesta va exista o zonă de alimentație publică, astfel că se va putea achiziționa și mâncare realizată conform tematicii evenimentului.

Anul trecut când am organizat acest eveniment în piața centrală a orașului Sfântu Gheorghe am avut feedback-uri privind mâncarea care se putea cumpăra. Foarte mulți au venit cu sugestia ca în cadrul festivalului să oferim mâncare autentică, gătită prin metoda barbecue. Răspunzând la această sugestie, anul acesta o să fie amenajată o zonă street food cu food truck-uri. (...) O să fie și o prezentare a producătorilor locali și va fi și un program al asociației AgroSIC de mângâiat animale, program care a mai fost aici, în centrul orașului Sfântu Gheorghe”, a spus miercuri, într-o conferință de presă, vicepreședintele Consiliului Județean Covasna, Grüman Róbert.

Programul începe de vineri, de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 11:00. În fiecare seară, activitățile se vor derula până la miezul nopții.

Accesul la eveniment se face pe baza unei de taxe de intrare, de 10 lei de persoană.

Organizatorii plănuiesc să amenajeze în zonă și o parcare pentru circa 500 de autoturisme.

Programul complet și exact al evenimentului va fi făcut public săptămâna viitoare.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.