LIFESTYLE 13 martie 2018

Unde se vând bilete pentru concertul Goran Bregović din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2106 vizualizări

De luni, bilete la preț special se găsesc și în două puncte fixe din reședința de județ  

Biletele pentru cel mai mare concert din județul Covasna, OCV15, unde invitat special este celebrul Goran Bregović, se pot achiziționa, începând de luni, 12 martie, nu doar online, ci și din două puncte fixe din Sfântu Gheorghe. Până în 15 aprilie, prețul biletelor este redus.

Punctele fixe de unde se pot cumpăra bilete la evenimentul anului în județul Covasna sunt:

  • Redacția Observatorul de Covasna (Str. Gábor Áron bl.2 Sc. G), Orar de funcționare: luni-vineri între 8-16, Număr telefon: +40 267 351 425;
  • Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piața Libertății, nr. 1), Orar de funcționare: luni-joi între 9-16, vineri 10-13, Număr telefon: +40 267 312 104.

Biletele pot fi achiziționate în continuare și electronic de pe siteurile www.myticket.ro și ww.entertix.ro. Oferta de prețuri reduse este valabilă până pe 15 aprilie: 60 lei (Categoria C- Standing), 90 lei (Categoria B- Seating), 160 lei (Categoria A- Diamond Ring/VIP).

În 2018, cotidianul „Observatorul de Covasna” sărbătorește 15 ani de apariție necontenită, iar pentru a sărbători împreună, vă invităm la un spectacol de o amploare fără precedent în județul Covasna. Intitulat „OCV15”, evenimentul se va desfășura în premieră pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în data de 15 iunie, iar principalul artist care va urca pe scenă va fi marele Goran Bregović. Evenimentul se va întinde pe parcursul întregii zile și, sperăm noi, va fi acțiunea care va aduna cel mai mare număr de spectatori plătitori de bilet din Sfântu Gheorghe.

Muzica lui Goran Bregović îmbină influențe tradiționale din toate țările fostului bloc iugoslav, din toate țările balcanice, elemente specifice culturii creștine, isalmice, dar și celei iudaice. La sfârșit de 2017, Goran Bregović a lansat cel mai recent album al său „Three Letters from Sarajevo” care conține colaborări de excepție cu artiști din noul val precum Asaf Avidan sau Bebe, criticii afirmând că artistul se află în cel mai important moment al carierei sale. Spectacolul de la Sfântu Gheorghe va prezenta piese de pe noul album, dar și majoritatea hiturilor care l-au făcut celebru pe Bregović, între care „Kalashnikov”, „Ederlezi”,  „In the Death Car” și „Gas Gas”.

Prezența celebrului muzician la Sfântu Gheorghe este posibilă și datorită faptului că acestuia i-au fost prezentate similaritățile dintre reședința județului Covasna și locul său de naștere, orașul Sarajevo, care este recunoscut pentru diversitatea etnică și religioasă, cu o populație islamică, catolică și ortodoxă care coexistă pașnic de secole.

Cum coexistența pașnică și în bună înțelegere este dorința noastră primordială, Goran Bregović va veni pe 15 iunie la Sfântu Gheorghe, să o sărbătorim împreună.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.