LIFESTYLE 4 martie 2020

Un selfie de la nunta proprie i-a adus un nou premiu internațional

de Iulia Drăghici - Taraș | 2514 vizualizări

Covăsneanul Szabi Ignácz este din nou printre cei mai buni din lume 

Pilotul de drone din Târgu Secuiesc, Szabi Ignácz a obținut o nouă reușită în domeniu: locul 3 la categoria „Portret”, în cel mai mare concurs anual dedicat filmărilor și fotografiilor aeriene, „SkyPixel 5th Anniversary Aerial Photo & Video Contest”. O fotografie de la nunta proprie i-a adus locul pe podium, printre cei mai buni din lume. 

 „Era cea mai reușită și specială poza de-a noastră cu drona. Poate fiind considerat și un selfie pentru că eu am controlat drona ținând telecomanda în mână. Consider acest premiu ca un cadou de nuntă din partea DJI”, ne-a spus marți, când s-au anunțat rezultatele, Szabi Ignácz. 

Reușita nu vine doar cu prestigiul aferent, ci și cu un premiu substanțial: echipament în valoare de 1.326 de dolari. 

Concursul a fost organizat de producătorul de drone DJI pentru patru categorii: arhitectură, portret, natură și sport.  

Aceasta nu este prima participare a covăsneanului la concursul în discuție. 

În fiecare an particip. Acum doi ani am luat premiul „People’s choice”. Iar în 2015 am luat premiul întâi. A fost primul lor concurs și primul concurs de al meu câștigat”, ne-a mai spus Szabi Ignácz. 

În fiecare an, din 2015 încoace, covăsneanul Szabi Ignácz și-a adăugat în palmares cel puțin câte o distincție mondială, reușind în repetate rânduri să se numere printre cei mai buni piloți de drone din lume. 

Pe lângă premii, acesta a avut parte și de o dublă apariție în renumita publicație Daily Mail, cu fotografii din Covasna și Transfăgărășan. Imagini realizate de Szabi Ignácz au ajuns și în cunoscuta revistă National Geographic, respectiv pe site-ul internațional popular printre tineri, Bored Panda, www.boredpanda.com.

Un adevărat profesionist nu se plafonează și la fel crede și Szabi Ignácz, care spune că e decis să rămână în continuare printre cei mai buni.

Aș dori sa fiu printre cei mai buni 100 de fotografi și anul acesta, iar lucrurile stau destul de bine. În votul preliminar am deja o poza votată. Având deja cel mai mare concurs câștigat în 2020, sunt liniștit momentan. Asta nu înseamnă că nu mă pregătesc să concurez și la anul (n.red. la acest concurs), dar într-o altă categorie”, a mai spus pilotul de drone din Târgu Secuiesc. 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.