LIFESTYLE 14 martie 2023

Un profesionist în sănătatea mintală le va învăța pe femei să fie mai frumoase în mod conștient

de Daniela Luca | 1007 vizualizări

La eveniment va fi prezent și un cosmetician 

Biroul pentru Tineret Sfântu Gheorghe organizează luni, 27 martie, de la ora 17:00, cel de-al patrulea eveniment din cadrul programului „Noi, femeile”. Acesta se va ține la Centrul de Artă din Transilvania, de pe strada Oltului, nr. 2, din Sfântu Gheorghe. Langer Rozália, profesionist în sănătate mintală, terapeut de înfrumusețare, și Czine Abigél, cosmetician, make-up artist, vor aborda cu cei prezenți teme precum acceptarea și exprimarea de sine. Participarea este gratuită, însă participanții trebuie să se înscrie în prealabil.

„Devino mai frumoasă în mod conștient!” Aceasta este tema evenimentului de luna aceasta din cadrul programului „Noi, femeile”. 

„Luna martie este despre reînnoire și reîncărcare. Nu degeaba sărbătorim doamnele și domnișoarele din întreaga lume în această lună! Cel mai recent eveniment din seria „Noi, femeile” este despre acceptarea și exprimarea de sine. Scopul principal al evenimentului este de a îmbunătăți acceptarea de sine și încrederea în sine, precum și de a-ți conștientiza mai bine frumusețea și de a-ți îmbunătăți aspectul fizic. Un rol important va fi acordat descoperirii propriei unicități și frumuseți, precum și corectării neajunsurilor și evidențierii punctelor tale forte prin intermediul aspectului tău (coafură, machiaj, vestimentație)”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Cu ajutorul unei prezentări interactive, participantele vor afla cum să se cunoască mai bine și să se accepte, ce pași trebuie făcuți pentru acceptarea de sine, ce le face să fie frumoase și unice, dar și cum pot să scoată în evidență tot ce au mai frumos și să își corecteze imperfecțiunile cu ajutorul unor elemente externe, cum ar fi coafura, machiajul sau vestimentația. 

„Invitate vor fi Langer Rozália, profesionist în sănătate mintală, terapeut de înfrumusețare, și Czine Abigél, cosmetician, make-up artist”, mai transmit organizatorii. 

Participarea este gratuită, dar înregistrarea este obligatorie. Înscrierile se fac accesând link-ul de pe pagina de Facebook a evenimentului „Mi nők - Szépülj tudatosan kivülről-belülről! / Noi,femeile - Devino mai frumoasă în mod conștient!”.

La evenimentul de luna trecută, viceprimarul Vargha Fruzsina și psihologul, profesorul universitar și scriitoarea dr. Ágota Antalka au abordat cu publicul subiectul relațiilor și al iubirii.

Sursă foto: Langer Rozi mentálhigiénés szakember/Facebook

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.