LIFESTYLE 15 mai 2018

Un nou trofeu în palmaresul solistei Mălina Boricean

de Iulia Drăghici - Taraș | 847 vizualizări

Din juriul concursului au făcut parte artiști precum Luminița Anghel sau Narcis Ianău

Solista de muzică populară din Sita Buzăului, Mălina Boricean a mai adăugat un premiu important în palmaresul său. Tânăra de doar 14 ani a câștigat trofeul Festivalului-concurs Național de Muzică pentru Copii şi Tineri, „Brașov Live Fest”, la Secțiunea de muzică populară.  Evenimentul s-a derulat în 12-13 mai a.c., la Sala Patria din Brașov.  

„Am participat la concursul Brașov Live Fest, unde am câștigat Trofeul la Secțiunea muzică populară, categoria de vârstă 12-14 ani, iar la Secțiunea Gold (Vocea de 10 ) am obținut premiul 1 cu 59,75 puncte. Pe durata concursului notele au fost la vedere. Din juriu au făcut parte personalități de seamă precum Luminița Anghel, Narcis Ianău, Gabriela Șeicanu, Maria Ene și alții. Mă bucur pentru că este cel de-al doilea trofeu obținut anul acesta, celălalt l-am obținut la festivalul «Talente Tradiționale»”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, Mălina Boricean.

Artista, în prezent elevă în clasa a VIII-a la Școala Generală „Nicolae Russu” din Sita Buzăului, este absolventa Școlii de Arte „Tiberiu Brădiceanu” din Braşov. Până acum, palmaresul tinerei soliste numără aproximativ 40 de premii I, II sau III la diverse festivaluri naționale și internaționale de muzică populară, dar și șase trofee obținute în cadrul concursurilor de profil.

„Gândindu-mă la emoții și nu numai, pot spune că (n.red. premiile) au rol foarte important având în vedere și munca depusă alături de profesor și de părinți. Aceste diplome și trofee (obținute până acum) vor rămâne și o amintire din cea mai frumoasă perioadă a vieții, copilăria. Până la urmă particip să transmit oamenilor ceea ce se află în cântec, restul rămâne la aprecierea juriului și a publicului”, ne-a mai declarat tânăra.

Indiferent că se află pe scene ale marilor concursuri sau la evenimente din comună sau județ, solista Mălina Boricean încântă sufletele auditoriului prin glasul său de înger, dar și prin pasiunea pe care o revarsă în fiecare interpretare. Succes în continuare!

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.