LIFESTYLE 10 decembrie 2019

Un întorsurean, printre fotografii de nuntă ai deceniului

de Iulia Drăghici - Taraș | 2906 vizualizări

Creația lui Marius Stoica se găsește în top 48 al celor mai bune fotografii de nuntă din ultimii 10 ani 

Imaginea care portretizează o mireasă într-o plantație de lavandă, realizată de fotograful de nunți din Întorsura Buzăului - Marius Stoica, a cucerit recent topurile internaționale. Potrivit unor clasamente realizate de publicația Insider.com, fotografia este inclusă atât în top 48 al celor mai bune fotografii de nuntă din ultimul deceniu, cât și în top 62 al celor mai bune fotografii de nuntă din 2019. 

Dacă în cel de-al doilea top, România are patru reprezentanți, printre care și fotograful covăsnean, între cele 48 cele mai bune fotografii de nuntă din ultimul deceniu imaginea realizată de Marius Stoica este singura reprezentantă a țării noastre, după cum ne-a spus însuși artistul. 

Am avut bucuria să aflu că numele meu apare în acest top atât de exclusivist și important. Este cu siguranță cea mai mare reușită a mea, din toată cariera de până acum. Să mă aflu într-un top al celor mai bune fotografii din ultimi 10 ani, este mai mult decât extraordinar pentru mine. Cu atât mai mult cu cât am reușit să fiu singurul român în acest top 48”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, Marius Stoica. 

Fotografiile au fost alese din selecția realizată pe parcursul anului de Fearless.com, cea mai importantă comunitate a fotografilor de nuntă din întreaga lume. Aici, Marius Stoica se găsește în top 10 al celor mai buni fotografi din România. 

Nu m-am așteptat. A fost o mare și minunată surpriză pentru mine. Nu mi-a venit să cred”, ne-a mai spus fotograful, care ne-a dezvăluit că în spatele acestei reușite nu stă niciun secret, ci doar calități precum ambiție, implicare, creativitate și imaginație.

Cred cu tărie în expresia „totul e posibil”. Important este cât de mult îți dorești”, a completat fotograful. 

Obiectivele de viitor pentru Marius Stoica sunt colaborări internaționale, deci contracte cu miri din străinătate, dar și menținerea în vârful clasamentelor. 

Pe lângă planul de a avea nunți în afara țării, ceea ce-mi doresc, ca și până acum, este să mă dedic să evoluez și să mă implic și mai mult. Iar în acest fel să aduc mai multă fericire și bucurie clienților mei, să-i surprind plăcut prin fotografiile realizate și să văd cât mai des emoția în ochii lor atunci când privesc fotografiile”, ne-a mai mărturisit fotograful. 

Creațiile lui Marius Stoica l-au adus pe fotograful din Întorsura Buzăului și anul trecut în topul pe 2018 al celor mai buni foto de nuntă din lume, realizat de publicația Fearless Photographers.

Artistul a intrat în domeniul fotografiei de nunți în urmă cu mai bine de 14 ani, când abia începea să se dezvolte și tehnologia din acest punct de vedere. În urmă cu 4 ani, acesta a devenit membru al comunității fotografilor neînfricați (traducerea englezescului „Fearless Photographers”). 

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.